• MALAYSIA
  • Started by nellz
  • nellz
  • Newbie
  • *

    • 7


    • 0
    • February 12, 2018, 09:57:55 AM
  • more
MALAYSIA
on: December 30, 2017, 09:48:12 PM
Aku buka thread ini untuk kita rakyat Malaysia. Malaysia boleh. Semua orang di alu alu kan untuk memeriahkan thread ini. maceh.


Re: MALAYSIA
Reply #1 on: January 01, 2018, 11:15:41 AM
Nellz i am Malaysian but best communicate in English so that we can have an open global community to exchange ideas on Hashgraph.


  • nellz
  • Newbie
  • *

    • 7


    • 0
    • February 12, 2018, 09:57:55 AM
  • more
Re: MALAYSIA
Reply #2 on: January 03, 2018, 06:57:08 AM
tak best cakap omputeh kat sini. nanti diorang kutuk kita pula cakap english kat sini. sekarang bukan aku je yg dh tahu pasal ni yer kat malaysia. apapun memang benda ni perlu diperhatikan selalu.. benda terlalu bagus untuk terjadi. aku dah naik gila awal tentang benda ni. kot kot malatop ini tahun. simpan duit yang cukup untuk benda ni. atleast jadi yg terawal dh cukup bagus.betul tak geng.